Hotel Sultan Sipahi

Hotel Sultan Sipahi este situat in centru orasului Alanya, foarte aproape de Kleopatra Beach una din cele mai frumoase plaje din zona Antalya, cu nisip fin, apa calda si cu o priveliste superba.
In oferte Hotelul este prezentat ca fiind de 5 * dupa ce mi-am petrecut sejurul in acest hotel eu l-as clasifica la 4*.

Odata ajunsi la hotel am avut de platit 30 Euro garantie si ni s-au retinut pasapoartele pt o zi (justificand ca vor sa faca copii ).A doua zi neam recuperat pasapoartele.
Camera e putin cam mica, mobilierul este modern si intretinut, mocheta pe jos, baia curata, cu vana destul de mare  probleme cu uscatorul de par (maner rupt).

  

Facilitati hotel : hotelul dispune de 4 piscine cam mici, care sunt curatate in fiecare seara, piscinele se inchid in fiecare seara la ora  20-21. Mai exista si un topogan cam mic pt un hotel de 5 stele.


 
 Exista si o sala de fitnes cu cateva aparate nu am reusit sa prind un aparat mereu erau ocupate. Contra cost se poate face baie turceasca, masaj, coafor, pedichiura manichiura etc... sunt si magazine cu suveniruri, bijuterii doar ca preturile sunt destul de mari.
Divertisment : intr-o seara am participat la "seara turceasca (muzica, dans traditional, nunta traditionala si o mica prezentare a hainelor de piele pe care le puteai achizitiona).

Referitor la mancare : eu am ales un sejur ALL inclusiv, 3 mese pe zi si bauturile autohtone gratuite bufet suedez. Restaurantul se deschidea la ora 7:30 si se inchidea seara la ora 20. Mesele se serveau intr-un anumit orar de la 7:30 la ora 10 se servea micul dejun, 14-16  pranzul si de la ora 19-22 cina care era cea mai consistenta masa. Mancarea este buna destul de variata. Prajiturile sunt bestiale in schimb sunt foarte putine fructe. Bauturile racoritoare nu sunt prea bune mai ales cele de la dozator, cele de la bar sunt ok. Bauturile alcoolice se servesc de la ora  9 pana la ora 00:00, dezavantaj, exista un singur bar deschis si seara se sta destul de mult timp la rand daca dati ciubuc chelnerilor veti fi favorizati, exista o cutie (tip box) pe bar.
Imagini Hotel Sultan Sipahi: